Træningsforløb skræddersyet til dig

Få hjælp til træningsprogrammer

Har du svært ved at tabe dig, og har du brug for hjælp til at komme igang  med træning og mangler et træningsprogram sideløbende med kostvejledning? Eller kunne du bare godt tænke dig at komme i gang med en sund og aktiv livsstil? Hos Madtjansen tilbyder vi et personligt træningsforløb for dig, der enten ønsker hjælp til vægttab eller en sundere livsstil. Vi hjælper blandt andet klienter i Herning, Vildbjerg, Ikast og Sønder Felding.

Uanset om du ønsker hjælp til at tabe dig, eller om du har brug for hjælp til at få etableret en sundere livsstil med masser af energi og overskud, så kan du med fordel kombinere vores træningsforløb med vores kostvejledning.

Det behøver ikke at være besværligt eller dyrt at få trænet

Hos os får du tilknyttet en uddannet fitnessinstruktør, som er i gang med sidste del af et forløb til at blive certificeret outdoor-træner og hjemmetræning. Med vores træningsforløb behøver du ikke at være medlem i et fitnesscenter eller at skulle investere i en masse forskellige redskaber, som du måske ikke får brugt igen.

Vi sørger for at tilrettelægge et træningsforløb til dig, som gør, at du kan træne præcis, som du har lyst til, og når du har tid til det. Træningen kræver kun de redskaber, som du selv har til rådighed, og du skal derfor ikke ud at investere i noget nyt. 

Vi slipper dig først, når du er klar til det

Vi går højt op i, at vores klienter skal have succes med vores træningsforløb og med deres sunde livsstil i øvrigt. Derfor sørger vi for at tage dig i hånden undervejs, og vi slipper dig først, når du selv føler, at du er klar til det og selvkørende i forhold til din nye livsstil.

Kontakt os og få tilrettelagt et personligt træningsforløb

Hvis du kunne tænke dig at få tilrettelagt et personligt træningsforløb, skal du bare kontakte os. Så finder vi en tid, hvor vi kan sætte os sammen og gennemgå, hvilke træningsformer du kan lide, og hvad dine mål er. Herefter udarbejder vi en træningsplan til dig, og forløbet kan gå i gang.

Udtalelser fra vores kunder

Vi lever af glade kunder!​

Super dejlig platte med lækker rugbrød - kan kun anbefales 👍

Søren Andersen

Vi fik en super dejlig rugbrød platte derfra der var bare lækkert og der var nok mad

Stefan Jensen

Vi var til danseaften stuvende fuldt af danse glade gæster. Fantastisk og livsbekræftende. Kan varmt anbefales.👍👍

Johan Pedersen

Rigtig god behandling og mad i topklasse

Morten Nielsen

Har du spørgsmål?

Så kan kontakt os endelig! Vi vender retur hurtigst muligt.

Er det noget der haster, kan du fange os på tlf. 20 62 05 28.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Madtjansen

Cypresvej 6, 7400 Herning

Find vej

CVR: ​39116596

Telefon: 20 62 05 28​

E-mail: info@madtjansen.dk

Information:

Handelsbetingelser

Persondata