Profilen bag Madtjansen
Efter jeg blev færdig med køkkenlederuddannelsen i 1997, har jeg bevæget mig rundt i mange områder af faget uden at finde den helt rigtige hylde. Da jeg fik muligheden for at komme igang med min egen virksomhed var det tydeligt at det var der min energi skulle placeres. Det har og er stadig en lærerig proces.
Jeg overtog forpagtningen af minihallen januar 2018, med det mål at skabe gode rammer til enhver lejlighed både i og ud af huset. Kvalitet vægtes højt og jeg laver derfor så vidt muligt alt mad fra bunden af friske råvarer.
Dog blev pladsen for lille i køkkenet og derfor søgte jeg videre efter større og bedre egnede lokaler til at kunne køre mere mad ud til institutioner og skoler samt fortsætte med mad ud af huset til private i weekenderne. Så fra maj 2022 er det ikke længere muligt at holde selskaber i huset med mig som arrangør, men kun muligt at få mad ud af huset.
Vi ønsker at give alle en god oplevelse, uanset lejlighed og om det er til skoler eller private, derfor er god kommunikationen med mine kunder utrolig vigtig så alle får deres ønsker opfyldt.